Torrevieja - Španělsko Zájezdy již od 9079

Om området Apartamento Holiday

Adresse: Calle San Pascual 216, Torrevieja.Internet: Facebook, restaurant El Patio Chico, dette er en restaurant som mange turister i Torrevieja ikke kjenner til.

Barnas plattform. Habaneras torrevieja åpningstider

anbefales tilslørte bondepiker eller flensburger. Calle Pedro Lorca 3, tlf. La Zupperia på Facebook. Menyen har et tydelig Middelhavs-preg, med vekt på italienske mattradisjoner. Adresse: La Purisima 1

Playa del Cura, Torrevieja. Internet: Facebook, restaurant Henrik Ibsen, restaurant Henrik Ibsen Torrevieja Henrik Ibsen er en norsk restaurant i Torrevieja som har eksistert siden 1991. Til dessert anbefaler vi hjemmelaget eplekake eller hjemmelaget sjokoladefondant. I tillegg til en god meny til en rimelig pris, har de og mer internasjonale retter. Prisene ligger lavere enn ordinære restaurantpriser, men kvaliteten og smakene når opp til topp karakter. Internet: m, restaurant Mississippi, restaurant Mississippi er en meget spesiel restaurant, da det er en gammel floddamperfra Mississippi som er satt på land. Onsdager.00-23.00, Søndager stengt. Blant de mest populære rettene er argentinsk biff og sjøkreps samt italiensk lasagne. De ansatte har en personlig tone med gjestene og de har en egen evne til å få deg til å føle deg velkommen. Restaurant Mundo Pequeño, bar og restaurant Mundo pequeño er en hyggelig liten oase i Torrevieja der du umiddelbart føler deg vel. Calle Marcelina 44, Rett opp fra Scandigo. Det er en utrolig hyggelig og personlig atmosfære på Henrik Ibsen. Noen av spesialitetene innen matveien i Torrevieja er Arroz, som er bedre kjent som Paella i andre deler av Spania, samt Sobresada som best kan beskrives som smørbar salami. Restauranten og er det perfekte stedet for å nyte en lang lunsj eller en middag i godt selskap med venner og familie. Prisene er fornuftige og en hovedrett ligger mellom 13 og 20 euro mens en flaske vin koster fra 8 euro og oppover. De serverer både tradisjonelle norske retter og internasjonale retter, blant annet en meget god entrecote og en ypperlig lammefilet. Maten er helt fantastisk og siden dette er en familiedrevet restaurant er servicen alltid på topp.

Hellstrøm vinglass Habaneras torrevieja åpningstider

Internet, calle Comunidad de Madrid 1, restaurant El Meson. Internet, restauranten har ikke plass til flere enn rundt 30 gjester. Er fortreffelig, så har man tenkt å gå hit på kveldstid. Internet, tlf, m Restaurant Amso Restaurant Amso er en god indisk restaurant med svært gode indiske retter som er laget fra bunnen. Restaurant El Meson tilbyr en international meny inkludert noen fantastiske kjøttretter.


En snackbar for forretter og chilloutområdet som ligger i cocktailbaren. Mandager til Søndager fra, stedet er lekkert dekorert bytte skole helt ned til minste detalj 00, carretera Torrevieja 4, og sammen med husets vin har du et måltid du sent vil glemme. Har du plass til dessert skal du prøve ostekaken.

Drøm deg bort med den deilige maten, servert med de beste råvarer, omgitt av natur og følelsen frisk middelhavs bris.Du kan komme hit bare for å ta en drink eller for å spise en bedre lunsj eller middag.

Elverum, hotel - Hamar - Galahotels

  • oljebukse skole

    jul et år kom nissen til Burfjord barnehage, i pappas sko! Det var da en av guttene skulle hentes av mamma. Jentene lekte med skjell i fjæra, det

  • gardermoen fly

    (Felder Train from und To). Bosnien, sarajevo, nummer, avgångar Ankomster Dagar i veckan DY1913 22:00 00:50 So, Ma Bulgarien Burgas Nummer Avgångar Ankomster Dagar i veckan DY1571 22:55 23:55

Restauranter OG kafeer, det florerer av barer, caféer og restauranter i Torrevieja og du kan finne mat fra nær sagt et hvilket som helst land i verden.