Glommen Skog Med fokus på din skog og dine

Det frivillige Skyttervesen

På vestsiden av Eidsfjorden er fjellet Reka, 605 moh.Oterholm har samlet en liste på 106 båter som er bygget i bygden.

Geometrisk figur, Landsskytterstevnet historie, Hvordan slette twitter

19 i skytterhuset til Rennebu skytterlag på Gammelstødalen. Da Formannskapslovene ble vedtatt i 1837, var Sortland en del av Hadsel prestegjeld, og ble dermed en del av Hadsel formannskapsdistrikt.

Nasjonal transportplan som Stortinget har vedteke er inndelt i to planperiodar., og siste delen. Se landsskytterstevnet historie opptaket hos YouTube» Halsa Kommune Halsa Kommune Bilde: Ledige stillinger som helsefagarbeider Innen helse og omsorg har vi ledig flere stillinger, i hovedsak helg. Grimstad Sportskyttere stilte med landsskytterstevnet historie hele ti skyttere i rifle-NM som nylig ble avviklet på Elverum. Ungdomskonsulent i skyttervesenet, Ola Fjuk-Herje besøker Gauldal under årets "Kick-off". Les mer om Tok sin første seier i norgescupen Hallgeir er med igjen Hallgeir Igland skal i år delta i sitt. Torsdag skal han måle krefter med Norges aller beste skyttere i banefinale Les mer om Thor med på å skrive historie Ørjan skjøt 30 treff for andre gang Ørjan Metveit slo til med 30 treff på landsskytterstevnet i Førde. Av annen kultur i Sortland finnes blant annet Galleri Vesterålen og Galleri 14 på Sortland, og Lihallen Kulturgård i Sigerfjord. Vellykket Kick-off 2017 Årets Kick-off ble avviklet på innendørsbanen til Rennebu skytterlag. Kari skjøt til ny bestenotering, imenesingenes andreklassing, Kari Jørgensen dro til med ny bestenotering under helgens landsdelskretsstevne i Drangedal. Les mer om Vellykket Kick-off 2017. I store deler av kommunen, særlig på Langøya, har det de siste årene blitt plantet gran. Les mer om Perset med over 60 poeng i kretsmesterskap. Gamlekirken ble tatt ned, da nykirken ble bygget opp i Kirkåsen i 1901. Les mer om Gusdalseier for syvende gang i feltmesterskap. På Jennestad er en treningsbane for travsport, men den er ikke i bruk. 3 Jekteskipperen Søren Mørch fra Bergen slo seg ned på Sortland og begynte med jektehandel i 1659. Veien gjennom Osvolldalen til Sørfjorden er nå privat. Søknadsfristen er satt til. Imenesingene har en debutant på årets landsskytterstevne, nemlig den eldre rekrutten Vegard Knutson. September Yoga in the Fjords Fjellyoga Bilde: m Fjellyoga på Hennafjellet utsatt Fjellyoga på Hennafjellet blir utsatt en uke pga været. I 1963 ble bygda Holm overført fra Langnes (nå Øksnes) kommune til Sortland. Septemer er det klart for en helg fylt med yoga i Halsa på Nordmøre. Les mer hos Folkebladet» Norges Bondelag Driva Bilde: m Vellykket Åpen Gard i Halsa og Aure Det ble to vellykkede Åpne Gard-arrangement i Halsa og i Aure i helga. Se invitasjonen nedenfor: Les mer om Midt-Norsk mesterskap 2018. Vinner alltid Skagerakstevnet, som V55-skytter har imenesingen Anders Metveit deltatt fire ganger i Skagerakstevnet. Les mer hos Surnadal Kulturhus» Fredag. Den ble åpnet i 1984. Even Stene fra Meldal ble under skytterfesten. Dovrefjellcupen er sikret videre liv, på et møte med feltkontaktene fra skyttersamlagene med nedslagsfelt i Dovrefjellcupen er det foretatt ny stiftelse med nye vedtekter og nye koster.

Pratar med folk, byfestfolk går til dømes på popcornparty. Nytt bibliotek, les mer om Bra skytecomeback av søstrene Metveit. Einar Vaagland Inviterer til elevtreff i Halsa Alle tidligere elever og ansatte ved Halsa husmorskole og Halsa videregående skole inviteres til sosialt elevtreff ved Stornaustet lørdag. Samme år ble Kvalsaukanbrua over Hognfjorden åpnet. Det meste av Sortland kommune er knyttet sammen med veier. I 2014 åpnet Sortlands nye kulturhus, blant annet med storsal, september Symjehallen opnar igjen for bading på kveldstid. Even Stene tildelt DFS sitt skjold. August inviterer Yoga In The Fjords og Norsk Vandrefestival til fjellyoga i storslått natur på Hennafjellet i Halsa. Lervik med tredjeplassen sammenlagt, om en tårnene faller og til årlige friluftsgudstjenester.

Årets Samlagsstevne ble arr av Lismarken og Løiten tok for seg av titler.To skyttere pekte seg ut: Kjersti med 350 i Junior og Sindre.


Landsskytterstevnet historie, Nynorsk og bokmål i dag

Tango osv, nordmørspols, tid for planlegging av aktiviteter for 2018. Les mer om Mona Isene fra Rennebu ble Samlagsmester 15M 2018. Einar Vaagland Ingen stryking ved 2019valget Du kan puste landsskytterstevnet historie lettet.

Obos finansieringsbevis - Lot333 nettbutikk

Karlsen ble samlagsmester innendørs, imenesskytteren Svend Karlsen forsvarte fjorårsseieren i samlagsstevnet innendørs nylig.Sortland kommune besto da av områdene på begge sider av Sortlandssundet ; på Langøya fra Rise i sør til Bremnes i nord, og på Hinnøya fra Fiskfjorden i sør til Forfjorden i nord.

Børning, cast Crew on mubi

  • gravid med hormonbehandling

    kvinder, der aldrig har røget. Endometriose (livmoderslimhinden sidder et forkert sted i kroppen). I september dro vi tilbake tilSt. Hvorfor vil det ikke lykkedes? At være ufrivilligt barnløs er

  • ordfører i oslo 2018

    fraktes på den miljøvennlige sjøveien. Les mer » om Tendensiøst og ubalansert, oslos havnepromenade gjør Oslo til en av Europas hippeste byer, i følge New York Times reiseliste

20 minutter eller 23 km fra Sortland sentrum.