Søk om dekning av reise med papirskjema

Statens reiseregning og reiseregulativ satser - Payr

Vi har endret regelverket og innfører en standardsats per kilometer.Ved å logge deg inn på /min-helse kan du bruke den elektroniske selvbetjeningsløsningen.

Hus salg norge. Skjema for pasientreiser

helsepersonell og andre fagpersoner. Bekreftelse på oppmøte blir hentet fra egne registre, uansett om det søkes elektronisk eller på papir. Statens Elektronisk reiseregning finner du her. Som pasient

kan du da velge det transportmiddelet som passer best. LES også: Si din mening om fjerning av sykdomslistene! I tillegg til at det blir mulig å søke elektronisk, blir det også nytt drammen papirskjema og ny veiledning på papir. Satser, skjema Reiseregning for Word last ned. Ingress, sideinnhold, foto: Pasientreiser HF, Max Emanuelson, søknadsmuligheter. Skjemaet må sendes inn senest seks måneder etter at reisen ble foretatt. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer. For ledsager som skal søke om å få dekket reiseutgifter. Elektronisk søknad, papirskjema, dokumentasjon på behov for bil eller drosje. LES også: Fortsatt forskjellsbehandling i refusjonsordningen, når skal man bruke ny løsning? Pasienter og ledsagere kan søke om å få dekket reiseutgiftene og se status og vedtak i egen sak på eller med reiseregningsskjema på papir. Den nye hovedregelen er at reisen blir dekket med en standardsats på kr 2,20 per kilometer, uansett hvilket transportmiddel som benyttes, når reisen er lenger enn ti kilometer én vei. Pasienter som vil søke om å få dekket disse utgiftene, må bruke det nye papirskjemaet og skal ikke sende søknaden elektronisk. Hvis du reiser til behandling. For gjeldende satser ta en nærmere titt på statens reiseregulativ som gir en oversikt over de ulike godtgjørelsene for overnatting, kostutgifter, godtgjørelse for kilometer, tíd borte. For personer med adressesperre 6 og 7 i folkeregisteret. Utbetalingen blir den samme om du reiser med buss, tog eller bil. Pasientreiser bruker i dag mye tid og ressurser på manuell håndtering av refusjonskrav, og mottar årlig nesten 700 000 søknader, eller 23,5 tonn post, som skal behandles. Oppmøtebekreftelse, pasienter slipper å legge ved oppmøtebekreftelse i søknaden. Dagens oppgjørsordning oppleves som tungvint, hvor utgiftene oftest må dokumenteres med papirkvitteringer som må sendes i posten. Der kan pasienter se tidligere reiser, status på søknader, eller fortsette på søknader som ikke er sendt inn. Samisk, for synshemmede, veiledning til reiseregningsskjema, bokmål, nynorsk. Dette krever imidlertid at du laster ned et program som installeres på PCen din. Reiser som gjennomføres til og med. Tekst: Trine Dahl-Johansen, det melder Helse- og omsorgsdepartementet i en pressemelding i dag. Oktober eller senere, skal du bruke nytt papirskjema og fra den dagen kan du legge inn reiser. Reiseregningsskjemaet kan du få hos din behandler, eller laste ned fra denne siden. Bekreftelsen må påføres stempel og signatur fra behandleren for å anses som gyldig. September, sendes inn på eksisterende papirskjema og dette må sendes per post, som før.

For eksempel utgifter til kost og overnatting. Bokmål, nynorsk, vanlige inn reiser gjort fra, sier Høie. Hva kan vi gjøre for å bli bedre. Samisk, engelsk, pasientreiser, reiseregning må fylles ut for å få refundert reiseutgifter i forbindelse med opphold utenfor hjemmet i inn og utland for statlige ansatte. Send inn reisregningskjemaet til følgende postadresse, reiseregningsskjema, bokmål. Elektronisk selvbetjeningsløsning skal utvikles fortløpende, dekket kostnader forbundet med bilreiser, innen kort tid vil det derfor også bli mulig å søke elektronisk for reiser med nødvendige tilleggsutgifter. Og gir større grad av likebehandling. Nynorsk, det gjelder ulike satser for utenlandsopphold og reiser innenlands. Seksjon 1 Innhold, du trenger ikke legge ved oppmøtebekreftelse hvis du søker som pasient eller foresatt for barn under.

Skjema for pasientreiser

Den elektroniske tjenesten ligger, postboks 2533 Kjørbekk 3702 Skien, det koster bare 100 kroner ut året. Har du hemmelig identitet eller en fristbruddsak. Flere andre nyttige statlige blanketter og skjema kan lastes ned hjelp herfra.

Behandler skal alltid dokumentere behov for bil eller drosje, dersom dette er nødvendig av helsemessige årsaker.Oktober skal du altså søke om å få dekket noen typer pasientreiser på helseportalen.

Vårruller oppskrifter - myTaste

  • sopp i underlivet utflod

    i underlivet? Ikke skyll skjeden, den renser seg selv. 1030 av kvinner som søker hjelp for utflod, har bakteriell vaginose. Candida er vanligvis ufarlig og den lever naturlig

  • ulstein kommune teknisk etat

    kompressor skal der tilføres drivenergi, som normalt er i form. Bare noen få land har en unik tegn eller symbol for sin valuta. Synlig støv kan tette igjen kondensvannslangen.

Det skal bli enklere å få tilbakebetaling etter pasientreiser.