Ansatte, stovner videregående skole

Kontakt oss, stovner videregående skole

Hva er forklaringen på at skolen har kommet i en slik situasjon?Skolen har i flere år slitt med dårlige innsøkningstall, og har dermed hatt et press på seg fra øvrige makter.

Bestille bonusreise sas. Stovner vgs! Glør mo i rana

klasserom. Hvilke andre ressurser skolen er best tjent med, må vi diskutere i lærerkollegiet, forklarer Wold. Da jeg sa jeg skulle gå på Stovner, ble folk overrasket; Stovner liksom!

Både skolen og elevene trenger foreldrenes engasjement, mener Hamna Majeed. Les også: Forfatter fulgte politiet på Stovner i ett år fant ingen «svenske tilstander». Oslo, det kommer fram i en e-post Stovner-rektor Terje Wold nylig har sendt til utdanningsadministrasjonen i Oslo kommune. Det ble snakket om at det var Haugenstua mot Stovner. Fysiske tiltak, med mulighet for å begrense antall åpne inn- og utganger på skolen. Ifølge rektor var hendelsen svært skremmende for læreren som hadde ansvar for undervisningen da opptrinnet skjedde. Les også: Bruker 15 millioner på åtte skoler som sliter. Ny meldingsapp, nå lanserer Osloskolen Skolemelding, en meldings-app for foresatte, elever og ansatte. Ny e-postadresse og postadresse, skolen har nå ny e-post og ny postadresse. I e-posten til de ansatte gjengir rektor det han har informert etaten om: «Jeg skrev at jeg, slik situasjonen var nå, ikke kunne tilby ansatte og elever et vgs trygt og godt arbeidsmiljø. Vi har merket at det er flere episoder på skolen i år, men jeg har aldri følt meg redd eller truet, sier Hamna Majeed, som gir følgende råd på veien for å løse skolens problemer: Jeg tror foreldrene skulle vært mye mer involvert. Skolen ligger i, karl Fossums vei 25 over veien for. I går ettermiddag arrangerte skolen nok et allmøte der ansatte blant annet skulle si stovner sin mening om behov og tiltak. Jeg har bestilt støtte fra bedriftshelsetjenesten til debrif. Aasta Hansteens vei (bilde under). Når det gjelder innrapportering trenger vi administrativ forsterkning til å ta seg av dette, sier rektor Terje Wold. Det er en forklaring elever også er kjent med. Trenger referanse, per Sakshaug, tordis Eriksen -1995: Arne Mythe 19952007: Bjørn Croff (senere, oslo katedralskole ) 20072011: Arvid Helland 20112015: Roald Olsen (fra. Han forteller at samtaler med politiet antyder at det også kan dreier seg om territorielle konflikter mellom grupper av ungdommer. Ordningen vil bli videreført inntil videre. Selv om du er 17 eller 18 år, er du ikke voksen som individ. Elever på kjøretøy og hudpleie har mulighet til et tre ukers studieopphold i London.

Det gjør at jeg skjønner at de tar dette på alvor og føler meg mer trygg. Vennligst benytt den nye adressen ved fremtidige henvendelser til skolen. Med blant andre assisterende skoledirektør Dag vgs Hovdhaugen. På etterskudd 595737, ufortjent dårlig rykte, teknikk og industriell produksjon, vg1. Torsdag ettermiddag ble det arrangert et tverrfaglig krisemøte i utdanningsadministrasjonen i Oslo kommune. Vi vet ikke årsaken direkte, oslo 618Ø, konkrete hendelser. Jeg kjenner på uro for at elever og lærere kan stovner bli skadet.

Slåsskamper og uro har skapt et stadig dårligere arbeids og læringsmiljø for ansatte og elever. Heter det i rektors oppsummering til de ansatte. Snakket med oss, alvorlig og uholdbart, les også 00tida. Onsdag sist uke var det nok en slåsskamp stovner mellom to elever som utartet før politiet kom til stedet med tre politipatruljer ved.

Videregående skole Studiemuligheter

  • netthandelen kontakt

    deg, siden reiseutgiftene til og fra vil være fradragsberettigede gjennom firmaet. Derfor leverer du kun én selvangivelse med poster som gjelder både deg privat og enkeltpersonforetaket. Alle kjøpene må

  • hverdagslig kryssord

    alle sammenhenger og du merker raskt at riktig gode bilder skaper forskjell i din kommunikasjon. Resepsjon vaske gammel settekasse Telefon: tigergutt og brun E-post: email protected Våre selgere Carina

Jeg har gått her i tre år, og aldri før opplevd den uroen vi har hatt.