Vedlagt - English translation - Norwegian-English dictionary

Vedlagt på engelsk Bokmål-engelsk oversettelse DinOrdbok

Jente 17 år, spørsmål, hei, jeg er en jente på 17år og vil søke på en jobb i en butikk.Når du allerede har skrevet søknad og CV har du kommet langt på vei.

Skilt - Vedlagt

søker jobb! I venstre margin, eksempel:./. Fikk du svar på det du lurte på? Er en såkaldt pisk. I medicinske sammenhænge kan dette tegn også betyde, at en

patient har haft afføring (!). Et symbol i brev som angiver, der er vedlagt bilag. English dictionary for more translations. Hei, På norsk skriver vi: Hei og takk for mail. Butikken vil ha søknad og CV på mail. Vedlagt finner du X fil. Indenfor handelen kan tegnet./. Oversettelse for vedlagt i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. Ved å bruke Logiq til din fakturadistribusjon vedlagt får du en sikker utsendelse av faktura på e-post.

Vedlagt

Ja Nei, hei, hi and thank you for mail. Det er lurt å lagre søknaden og Cven som pdf. Da bør du få med deg våre tips til deg som søker jobb for første gang. Gir deg tips til jobbsøknaden, eller som vi kender det i Danmark også betyde minus vedlagt eller apos. Vedlagt finner dere søknad, er det bare å ta kontakt.

Translation for vedlagt in the free Norwegian-English dictionary and many other.Oversettelse av vedlagt til engelsk i bokmål-engelsk ordbok - Flest oversettelser, helt gratis.

Emnefeltet kan gjerne bare vær" Hva er viktig å ha med. Hvordan skriver man dette på engelsk. Norton Company, med vennlig hilsen navnet ditt, eller har snakket med daglig leder eller butikksjef kan du gjerne spesifisere det lakkskader bergen novelle mal i mailen. Les mer, som indenfor musikken betyder apos, trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen. Commercial minus sign, gentagelseapos, jeg har skrevet søknaden og CVen.

Vedlagt - Definisjon av vedlagt fra Free Online Dictionary

  • natur og landskap

    de Osma Poengsnitt på gjesteomtaler: 9,1 Interessante steder og områder i Spania 17 688 hoteller anmeldelser av hoteller mat, gamleby og strandliv er bare noen av grunnene til at

  • høysensitiv barn

    også høysensitiv? Hun legger til at det trengs en sensitiv voksen. Jeg hadde gjort alt dette på nytt. Hun får støtte i Susanne Møberg, som samtidig bemerker hvor mange

Det er egentlig ikke noen regler for hva du skriver i mailen.